Gubbsjuka gubbar, barn och student.

För det första: Stort grattis till Anna som tog studenten igår! Hoppas du hade en riktigt bra dag!

För det andra: Ett riktigt stort grattis till Royne och Sara som äntligen fick sin Dotter! Hoppas allt går bra med er!

Var uppe i Kramfors nu senast. Kom hem i onsdags på kvällen. Var sjukt skönt att komma tillbaks hem till Karlstad.
Har tröttnat på att ligga ute hela tiden. Men jag har ju inte så mycket till val om jag faktiskt vill ha någon form av inkomst. Så jag får hålla på såhär tills allt vänder och jag kan få ett jobb här hemma. Okej inget ont om själva jobbet. Eller jo det kan vara helt sanslöst jävligt ibland. Men det jag inte tycker om är ju att jag inte är hemma. Sen tycker jag inte om attityden som endel gubbar har. Jag är där för att jobba inte lägga pengar på att dricka öl. Finns ju dom som klipper i sig ett par öl om dagen när dom är ute på jobb. Jag är där för att jobba och inte för att supa. Men jag förstår dom ändå lite. Så kul är det inte att bara sitta på hotell rummet och glo på tvn. Vissa dagar har man somnat innan 7 och sedan vaknat och inte kunnat somna förens efter 12 eller något. Sen fick jag frågan från en gubbe om jag hade flickvän. Jag svarade att det hade jag. Han frågade då om jag bara hade en. Tittade lite på honom och svarade att jag "bara" har en flickvän och att jag är nöjd med det. Då sa han att man inte är en riktig resemontör förens man har minst två.
Sen ser man en kille på hotellet som är förlåvad som går och flörtar som bara den med en av dom som jobbar där. Och det var inte lite heller och inte speciellt diskret om vi säger så. Men det mest tragiska var nog när dom var ner ett helt gäng i baren en kväll och några tydligen var ute efter att få sig något. Det var studentkväll! Helvete vad tragiskt att vara närmare 40 eller mer och vara nere och försöka ragga upp studenter!
Och mina licenser som jag la ut 10 papp på har jag inte haft speciellt stor användning av. Har svetsat ett sådant rör. Och det gjorde jag på första jobbet jag var på. Jag pratade med en som har varit med ett bra tag och han tyckte att det var riktigt synd att dom inte ville låta oss nya visa vad vi kan. Även om vi visar framfötterna och att vi verkligen vill. Sen konstaterade han att om jag hamnar under honom på något jobb där det är sådan svetsning så ska jag få svetsa tills jag är trött på det.

Men nu är jag hemma ett tag iaf. Fick inte veta vart nästa jobb är eller när men jag vet med ganska stor säkerhet att det inte blir något mer innan midsommar från metso. Så det är skönt att få vara hemma lite. Ska fixa i lägenheten, lämna in bilen och umgås med folk. Ska se till att träna med Jonas medans jag är hemma också.

För närvarande sitter jag hemma hos Elin och äter tårta. Elin är på jobbet så jag är här och umgås lite med Anna och deras pappa. Planen för dagen är att ge mig in till stan och kolla upp om jag kan få lämna in bilen på verkstad nästa vecka. Skulle behöva det, den låter mysko när jag kör sakta. Sen hem till lägenheten och städa lite och ikväll blir det nog så att jag umgås med Elin när hon har slutat.

RSS 2.0